Aanstaande zaterdag: JMS Hurry-Up - Sasja Antwerpen

Aanstaande zaterdag: JMS Hurry-Up - Sasja Antwerpen

​Zaterdag start JMS Hurry-Up de BENE-League met een thuiswedstrijd tegen Sasja Antwerpen.

Na een goede voorbereiding treffen de Zwartemeerders een tegenstander van formaat in de Concrete People Arena. Sasja Antwerpen, winnaar van de BENE-League in 2008, heeft zich deze zomer flink versterkt en wil meedingen om de prijzen. De selectie JMS Hurry-Up is verjongd en heeft volgens trainer/coach Martin Vlijm nog tijd nodig om op elkaar ingespeeld te raken. De Zwartemeerders willen de competitie goed beginnen. Hierdoor zal er gewonnen moeten worden van Sasja Antwerpen. Het duel begint aanstaande zaterdag om 18.00 uur en staat onder leiding van de scheidsrechters Weijmans & Wolbertus. De bondswaarnemer is de heer Van der Helm.

Livestream?
Het is nog de vraag of de wedstrijd aanstaande zaterdag live via Fanseat te zien zal zijn. Het bestuur van JMS Hurry-Up vraagt het Nederlands Handbal Verbond om compensatie na het wegvallen van de deal met Podium TV en het Dagblad van het Noorden. Voorzitter Velzing: "We lopen veel inkomsten mis omdat er nu geen advertenties met sponsorlogo's in de krant staan." De nieuwe partner Fanseat weigert vooralsnog tegemoet te komen aan het voorstel van Podium TV om éénmaal per maand een wedstrijd live uit te zenden. "Op de vergadering in Waalwijk werd ons beloofd dat er een passende oplossing gevonden zou worden. Dit is tot nu toe niet het geval. Fanseat komt niet eerder in onze hal, totdat er een goede regeling met ons wordt getroffen." aldus voorzitter Velzing.

Kaarten
Tickets voor het duel zijn online te koop via deze link: http://iticket.itass.nl/jms-hurry-up/jms-hurry-up---sasja-antwerpen.