Help handbalvereniging Hurry-Up haar ambities waarmaken!

 

DONEER NU!
Onderaan deze pagina kunt u geld doneren.

Handbalvereniging JMS Hurry-Up uit Zwartemeer speelt dit jaar voor het eerst in de BENE-League. In deze competitie zijn de beste 6 teams uit Nederland en België vertegenwoordigd. Wij zijn natuurlijk hartstikke trots dat wij ons mogen meten met de topploegen van de lage landen. Onverdienstelijk deden we het zeker niet dit jaar. Verschillende teams vonden hun Waterloo in Zwartemeer. Tevens is JMS Hurry-Up nog steeds actief in de Europacup. Na een zinderende wedstrijd voor 1800 toeschouwers werd het Turkse Göztepe SK verslagen. Zwartemeer door naar de volgende ronde ten koste van Izmir (4 miljoen inwoners). Dat is toch geweldig! In de volgende werd MSK Povazska Bystrica verslagen. Een verschil van 11 doelpunten werd weggepoetst! Vervolgens klopte JMS Hurry-Up een andere Slowaakse tegenstander. Beide wedstrijden werden overtuigend gewonnen van HKM Sala. JMS Hurry-Up door naar de halve finale van de Europacup!

JMS Hurry-Up strijdt momenteel voor het landskampioenschap. Ook is de club nog steeds in de race voor de nationale beker.

Binnen de vereniging is het bestuur druk bezig om de huidige plannen en de toekomstige ambities vorm te gaan geven. Momenteel staat er een goed technisch kader, zowel aan de heren –en dameskant, die dit uit moet gaan voeren.

De club wil graag hogerop. Structureel wil JMS Hurry-Up mee gaan doen om het landskampioenschap. Ook Europees willen wij graag ieder jaar overwinteren. Voor de dames wordt een toekomstvisie uitgestippeld die ze moet leiden naar de eredivisie.

De hele vereniging moet mee met deze ambities. Zo wordt er volop ingezet op het jeugdplan die er voor moet zorgen dat onze jeugdexponenten te bewonderen zijn in de topteams.

Helaas is er ook een keerzijde aan deze plannen. Ze kosten geld, veel geld. Daarom heeft JMS Hurry-Up een uniek concept bedacht waarbij de plannen financieel breed gedragen worden. U heeft misschien al iets gehoord over crowdfunding.  De naam zegt het eigenlijk, het geld wordt opgebracht door de menigte. JMS Hurry-Up gelooft in crowdfunding en heeft speciaal hiervoor de website laten aanpassen. Op de website kan iedereen die JMS Hurry-Up een warm hart toedraagt een financiële bijdrage doen. Het bedrag mag u zelf bepalen. Dit varieert van 10 tot 1.000 euro.

Het streefbedrag voor deze crowdfundingactie is 60.000 euro.

Draag Hurry-Up een warm hart toe en steun de club met een donatie. Iedere donateur krijgt een eervolle vermelding op deze pagina.

Geld overmaken
Ook kunt u doneren door uw bijdrage over te maken op NL83 RABO 0332 3400 58 t.n.v. 'Handbalvereniging Hurry Up' met de tekst 'Crowdfunding JMS Hurry-Up'

Donateurs

Erwin Koster Erwin van Briemen
Ron Haandrikman Rudy Hoogland
J.B. Jalving Alie Bos
Ate Bontjer Miranda Peters
H. Bruinsma Jeroen Bruinsma
Robert Peters Raymond Tenfelde
Arnold de Roo Benny Wosten
René van Veggel Roel de Jonge
Jan en Siny de Jonge Tineke Haandrikman
Bennie Bos Erwin van Briemen
Club van 15 Hurry-Up Jacob Kappen
Jan Tingen Judith Schepers
Roelof Rabbers J.H. Peters
Peter Braker Isabeau Kremer
Lisanne Kremer Bryanne Kremer
Sandra Kremer José Rozema
A. Bos Rina Wassing
Wil Dake Herman en Karin Falke
Herman & Alie Buissink Henk Lambers
Erik Zwakman Rick Drenth
6 anonieme donateurs Hendrikus Velzing
Hans Niezing Gerrit de Vries
Vera Lubbers Hennie en Anneke Lubbers
Sjaak Többen MW Bootcamp
Herman en Tineke Berens Harrie Harms
Arie Hollander Tom van der Haar
Arjan Hartmann Janine Janssens
Aly de Jong George Bontjer
Albert Braam Willy en Hennie Groen
Albertje Schoonewille Henriëtte Bijen
Harry en Angela Bos Richard van der Ark
Jos en Susanne Falke Wouter van Lienen
Mandy Suelmann Het Automatiseringshuis
Pascal Schonewille Peter en Sylvia de Groot
Henk van Os Johan en Ineke Falke
Jeroen en Linda Heidotting Kinie Hölscher-Lunenborg
Wendy Kappen Wij volgen de jongens
Harrie en Leanka Hoek Judith Schepers
Bert Tuik  

 

Barometer

Draag een steentje bij

Uw gegevens
Eventuele opmerkingen