Competities stilgelegd. Jeugd mag blijven trainen.

Competities stilgelegd. Jeugd mag blijven trainen.

De nieuwe maatregelen van het kabinet om het coronavirus in te dammen zijn dinsdagavond gepresenteerd. Voor onze vereniging heeft dit ingrijpende gevolgen. Zo wordt voor de tweede keer dit kalenderjaar de competitie aan banden gelegd.

Na een besmettingsgolf, die onze vereniging in september hard trof, kwamen we tot de conclusie dat het eigenlijk niet meer vertrouwd was om competitief handbal te spelen. Wij denken dat de meeste mensen de nieuwe maatregelen van het kabinet v.w.b. de handbalsport wel kunnen begrijpen.

Het bestuur heeft, direct na afloop van de persconferentie, virtueel vergaderd en de volgende besluiten genomen:

  • Competities voor alle teams worden stilgelegd. Nadere afstemming met het NHV volgt.
  • Voor senioren en recreanten (leden 18+) komen trainingen te vervallen
  • Jeugdleden onder de 18 jaar mogen doortrainen. Dit houdt in dat er vanaf de mini’s / kabouters tot en met de A-jeugd getraind mag blijven worden.
  • Publiek is niet welkom tijdens trainingen
  • Horeca gedeelte van de kantine is gesloten
  • Kleedkamers zijn gesloten. Thuis omkleden en douchen
  • Buiten het veld in de sporthal is het dragen van een mondkapje verplicht. Dus bij binnenkomst en bij het verlaten van de hal. Hurry-Up mondkapjes zijn HIER VERKRIJGBAAR

 

De maatregelen gelden in ieder geval voor 4 weken.

Daarnaast doen we een beroep op de solidariteit en het clubgevoel van de leden. Een vereniging is geen sportschool waar je voor een vast bedrag per maand kunt sporten. Een vereniging wordt gedragen door de leden en vrijwilligers.

Tijdens een ‘normaal’ seizoen staan de inkomsten uit de kantine en de kaartverkoop als zeer grote post op de begroting. Door alle maatregelen vallen deze inkomsten nagenoeg weg. De contributiegelden zijn momenteel de enige vaste inkomsten van betekenis voor de club. Van dit geld betalen we de zaalhuur, bond, trainers, hypotheek, energie etc. etc.

Het is daarom van groot belang voor de vereniging dat leden de contributies blijven betalen. Mocht dit problemen geven dan is hier altijd over te praten. Je kunt je dan richten tot onze penningmeester.

Samen de schouders eronder en op naar betere tijden.

Blijf gezond!

Het bestuur