​Handbalogen zaterdagavond gericht op Zwartemeer!

​Handbalogen zaterdagavond gericht op Zwartemeer!

JMS Hurry-Up ontvangt zaterdagavond in de eigen Concrete People Arena het Noord-Hollandse FIQAS Aalsmeer. 

Zoals de naam van de vereniging al doet vermoeden komen de gasten uit Aalsmeer. De plaats is naar eigen zeggen wereldberoemd om de bloementeelt en bloemenveiling. Sedert 1932 beschikt Aalsmeer over een handbalvereniging. De club werd bij de heren achtmaal landskampioen en de laatste titel dateert van 2009. De laatste jaren treft JMS Hurry-Up de Aalsmeerse ploeg met enige regelmaat in een eindfase van een competitie. FIQAS Aalsmeer kan zich, bij winst op ons, plaatsen voor de Final 4 van de BENE-League. Drie teams hebben nog kans om zich te plaatsen, dit zijn: Lions, Bevo en de Aalsmeerders.

JMS Hurry-Up heeft echter wat recht te zetten tegen de gasten uit de bloemenstad. Zo versperde de Noord-Hollandse ploeg regelmatig de Zwartemeerders een plek in de bekerfinale. Ook in het heenduel (27-27) was JMS Hurry-Up lange tijd de betere ploeg, maar moest het genoegen nemen met een gelijkspel.

Zaterdagavond hebben de heren van trainer/coach Martin Vlijm kans om zich te revancheren tegen FIQAS Aalsmeer. Bij winst helpen de Zwartemeerders tevens het sympathieke Bevo uit het Limburgse Panningen. Het duel begint zaterdag om 20.00 uur en staat onder leiding van de heren Van de Beek & Egberts. De bondswaarnemer is de heer Van der Helm.

Kaarten online te koop
Tickets voor het duel zijn online te koop via deze link: https://iticket.itass.nl/jms-hurry-up/jms-hurry-up---fiqas-aalsmeer.

Livestream via Fanseat
Fanseat gaat de livestream zaterdagavond verzorgen. Het duel is via deze link te volgen: https://www.fanseat.com/event/10586.

Foto Hans Khoe