JD Techniek en meerdere partners verlengen contracten

JD Techniek en meerdere partners verlengen contracten

JD Techniek is ook komend seizoen de hoofdsponsor van handbalvereniging Hurry-Up. Beide partijen kwamen deze week een nieuw contract overeen.

Het bedrijf van de eigenaren Harrie Jager en Raymond Duijnisveld, dat gespecialiseerd is in de revisie en levering van pompen en appendages, verlengt het sponsorcontract met één seizoen. In 2018 nam JD Techniek het hoofdsponsorschap over van JMS Techniek.

Naast de nieuwe overeenkomst met de hoofdsponsor, zijn ook de verbintenissen met Elektromotoren Emmen, Drenth Graderverhuur, Van Braak accountants en JMS Techniek verlengd.

Door de toezeggingen van JD Techniek en de andere partners wordt een grote stap gezet om ook volgend seizoen tophandbal in Zwartemeer te realiseren. “Ik ben blij dat deze bedrijven het vertrouwen uitspreken in onze vereniging. Voor een extra stap omhoog hebben we nieuwe sponsoren nodig. Hier zijn we momenteel druk mee bezig” aldus Leo Hoogenberg, voorzitter van de stichting Topsport.

JD Techniek Hurry-Up staat als derde Nederlandse ploeg op de 6e plaats in de grensoverschrijdende BENE-League competitie. De eerste vier Nederlandse teams mengen zich in de lente in de strijd om het landskampioenschap.