JD Techniek Hurry-Up morgen tegen Visé

JD Techniek Hurry-Up morgen tegen Visé

Morgenavond reist JD Techniek Hurry-Up af naar het Belgische Wezet. Om 20.15 uur staat daar de wedstrijd tegen HC Visé BM op het programma. 

De Zwartemeerders zijn na 3 speelrondes de trotse koploper van de BENE-League. Visé volgt op één punt. De inzet voor het duel is dus de koppositie in de grensoverschrijdende competitie. De Belgische formatie is sterk. Zo grepen ze vorig seizoen twee keer nipt het zilver achter Bocholt. Dit seizoen beschikken de Walen wederom weer over een sterke selectie. Van Aalsmeer en Hasselt werd gewonnen en men moest de punten delen met Tongeren.

Voor JD Techniek Hurry-Up betekent het treffen met Visé een echte test. Waar staat de ploeg van Joop Fiege nu eigenlijk? We weten het morgenavond rond 22.00 uur.

Geen livestream
De Belgische clubs hebben zich gekeerd tegen het bestuur van de BENE-League. Ze verwijten het bestuur ad hoc beslissingen te nemen, slechte en onjuiste toon in de communicatie en geen duidelijkheid in de kosten/baten van de livestream. Hierdoor zullen alle Belgische clubs geen livestream meer verzorgen. Het duel is morgenavond te volgen op Instagram en Twitter van JD Techniek Hurry-Up.