JD Techniek Hurry-Up ontvangt KRAS Volendam

JD Techniek Hurry-Up ontvangt KRAS Volendam

Binnen drie kwartier waren alle beschikbare toegangsbewijzen uitverkocht. Dat bewijst maar weer hoe zeer het handbal leeft bij JD Techniek Hurry-Up. 

Zaterdag staat de seizoensopener tegen KRAS Volendam op het programma. Na de abrupte handbalstop in maart mogen we eindelijk weer beginnen.

De selectie van Joop Fiege heeft in de zomer een aantal mutaties ondergaan. Zo zijn Sverre Jansen, Ulisses Ribeiro, Noah van Wieringen en Bernie Vermeer de gelederen van JD Techniek Hurry-Up komen versterken. De Zwartemeerders zijn eind juli gestart met de voorbereiding en sloten deze afgelopen zaterdag af met een winst op Aurich. Zaterdag komt KRAS Volendam op bezoek in Zwartemeer. Vanwege de corona perikelen bij onze zuiderburen wordt eerst begonnen aan de Nederlandse competitie. In de zogenaamde HandbalNL League wordt er direct gestreden om het landskampioenschap! Halverwege oktober wordt gepoogd de BENE-League te beginnen. De HandbalNL League komt dan stil te liggen en wordt hervat na de grensoverschrijdende competitie.

Het is zaterdag van levensbelang om sterk te beginnen en de punten in Zwartemeer te houden. Het duel begint om 20.00 uur in de Succes Holidayparcs Arena en staat onder leiding van de heren Geraets & Geraets.

Wedstrijd bezoeken
Natuurlijk willen wij graag zoveel mogelijk publiek tijdens onze thuiswedstrijden. Gezellig met elkaar een goede pot handbal in de sporthal kijken en daarna napraten in de kantine. Dit kan aanstaande zaterdag nog steeds, maar dan op een kleinere schaal.

Door de coronamaatregelen mogen we als vereniging maximaal 145 kaartjes verkopen. Hierdoor hebben wij al verschillende (vaste) supporters/leden en sponsoren moeten teleurstellen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen. Voor hen hebben wij onze livestream opgetuigd om de wedstrijd toch zo goed mogelijk te kunnen volgen. Hierover in een later bericht meer.

Naar aanleiding van verschillende vergaderingen en een aantal proefwedstrijden zijn de volgende regels opgesteld:

  • De kantine is tijdens de wedstrijd en in de rust gesloten. De vrijwilligers van de kantine komen, met inachtneming van de 1,5 meter regel, bij je langs op de tribune. Neem contant geld mee! Na de wedstrijd is de kantine uiteraard geopend.
  • Zaal gaat open om 19.00 uur
  • Er is geen kaartverkoop aan de kassa
  • Registreer je vooraf op de wedstrijddag, voorkom wachten en bevorder een soepele doorstroming bij de ingang. Doe dit via dit formulier en lever deze bij de ingang in, scan de QR-code op je kaartje of benader deze link.
  • Neem de regels voor het bezoek van de sporthal en kantine in acht.

 

Wij wensen iedereen een fijne wedstrijd!