JD Techniek Hurry-Up strikt Tsjech Jakub Kastner

JD Techniek Hurry-Up strikt Tsjech Jakub Kastner

JD Techniek Hurry-Up heeft zich versterkt met de komst van Jakub Kastner. De rechterhoekspeler komt over van de Tsjechische topploeg Dukla Praag.

Kastner is 28 jaar en staat te boek als een rappe en fysiek sterke speler. De Tsjech was in april voor een trainingsstage in Zwartemeer. Hier wist hij de technische staf te overtuigen van zijn kwaliteiten. Coach Joop Fiege is blij met de versterking: “Hij is een uitstekende handballer met een zeer hoog afwerkingspercentage. Hier gaan we veel plezier aan beleven.” Internationaal is de Tsjech gepokt en gemazeld. Met zijn club Dukla Praag was hij vele jaren actief in verschillende Europese toernooien en won hij diverse landstitels en bekers.

Kastner sluit in juli aan bij de selectie van JD Techniek Hurry-Up. De club verwacht de komende periode meer versterkingen te kunnen presenteren.

Vijf spelers verlengen contract
Naast het doorlopende contract van Tim Remer, die weer gaat spelen, hebben een vijftal spelers hun verbintenis verlengd in Zwartemeer. Kevin Bos, Ruben Fiege, Harm Meijer, Aron Kieviet en Sander Bos zijn ook komend seizoen te zien in het shirt van JD Techniek Hurry-Up.