​JD Techniek Hurry-Up versterkt zich met Portugees Ribeiro

​JD Techniek Hurry-Up versterkt zich met Portugees Ribeiro

Ulisses Ribeiro is de nieuwste aanwinst van JD Techniek Hurry-Up. De 29-jarige linkerhoekspeler komt over van Madeira SAD.

De Portugees staat bekend als een spectaculaire speler en is dodelijk in de afronding. Fiege is blij met de komst van Ribeiro: “Ik vind het geweldig dat we een speler van zijn kaliber hebben weten te strikken. Ulisses is razendsnel en erg goed in de afwerking.

JD Techniek Hurry-Up kwam de Portugees in 2018 op het spoor na de Europese tweeluik tegen Madeira SAD. Ribeiro was destijds één van de uitblinkers aan Madeiriaanse zijde en met 40 treffers één van de topscorers van de EHF Challenge Cup.

De technische commissie van de Zwartemeerse ploeg intensiveerde het contact via zijn vrienden Tiago Azenha en Jose Rolo. Ribeiro heeft een éénjarig contract getekend in Zwartemeer. Naast het handballen gaat de Portugees aan het werk bij partner Losan Benelux in Emmen.

Suton naar Frankrijk
JD Techniek Hurry-Up neemt afscheid van Sven Suton. Na twee seizoenen maakt de Kroaat de overstap naar de Franse derde divisionist Villeurbanne. Suton kwam in 2018 over van het Griekse Diomidis Argos.