JMS Hurry-Up neemt vanavond afscheid van 4 spelers en een trainer

JMS Hurry-Up neemt vanavond afscheid van 4 spelers en een trainer

Vanavond nemen we in stijl afscheid van een aantal van onze toppers. Martin Vlijm, Vaidas Trainavicius, Laurynas Petrusis, Alexander von Eitzen en Wouter Greevink komen volgend seizoen niet meer uit voor JMS Hurry-Up.

De wegen van JMS Hurry-Up en de hoofdtrainer scheiden na twee jaar. Vlijm bereikte met zijn ploeg vorig seizoen drie halve finales. Wat Martin Vlijm volgend seizoen gaat doen is nog onbekend.

Vaidas Trainavicius heeft na lang onderhandelen besloten om zijn carrière elders voort te zetten. De spelmaker kwam in 2014 bij JMS Hurry-Up en groeide uit tot publiekslieveling.

Laurynas Petrusius heeft een club in Zweden gevonden, waar hij volgend seizoen zijn kunsten gaat vertonen.

Alexander von Eitzen heeft ervoor gekozen om terug te keren naar zijn ouders, om daar zijn studie weer op te pakken. Hij gaat handballen bij DHK in Flensburg.

Wouter Greevink heeft besloten om te stoppen met keepen op het hoogste niveau. Vanavond is hij helaas afwezig i.v.m. vakantie.

Wij willen deze toppers bedanken voor hun inzet voor JMS Hurry-Up en ze graag een passend afscheid geven. Dus kom ze vanavond voor de laatste keer aanmoedigen in de Concrete People Arena. Het duel begint om 20.00 uur.

Foto: Hans Khoe