​JMS Hurry-Up stelt Dennis Haveman aan als sponsormanager

​JMS Hurry-Up stelt Dennis Haveman aan als sponsormanager

Handbalvereniging JMS Hurry-Up uit Zwartemeer gaat voor de prijzen en heeft daarvoor een goede financiële basis nodig. De ambitieuze club komt uit de hoogste handbaldivisie, de BENE-League, gaat daarom nog meer aandacht besteden aan een goede band met de huidige en potentiële sponsoren.

De sponsorcommissie heeft Dennis Haveman, met ingang van 5 maart, als sponsormanager aangesteld. Hij zal zich in deze functie intensief bezig houden met de contacten met de sponsoren.

JMS Hurry-Up voorzitter Hendrikus Velzing: "Dennis Haveman is een jonge, enthousiaste man, die zijn sporen al heeft verdiend met de organisatie van voetbalkampen en sponsorwerving bij andere clubs". Met de ondersteuning van de sponsorcommissie en de rest van de vereniging zijn Dennis Haveman en de club vastbesloten, om nog beter in te spelen op de wensen van de ondersteunende bedrijven. Dennis zal de relatie onderhouden met de huidige en contact gaan leggen met potentiële sponsoren. "JMS Hurry-Up is een prachtige club en een mooi uithangbord voor het dorp en bedrijven. Ik zie mooie mogelijkheden en zal er helemaal voor gaan: kop d’r veur en d’ran.", aldus Dennis Haveman.

JMS Hurry-Up is bij de heren het beste handbalteam in Noord en Oost Nederland, met haar wortels diep in de samenleving van Zwartemeer en omgeving. Doordat het team in de hoogste divisie speelt, heeft het ook een interregionale uitstraling. Door de steun van vele vrijwilligers, supporters en sponsoren heeft de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer dit bereikt. Met de komst van Dennis Haveman ziet de club mogelijkheden om nog verder te groeien.