​Sven Hemmes keert terug bij JD Techniek Hurry-Up

​Sven Hemmes keert terug bij JD Techniek Hurry-Up

Sven Hemmes staat de komende twee seizoenen onder de lat bij JD Techniek Hurry-Up. De 30-jarige sluitpost keert na één seizoen terug in Zwartemeer. 

Hemmes verliet in de zomer van 2018 de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer voor een maatschappelijke carrière. Hij streek neer in Tilburg en maakte wekelijks als cirkelspeler bij Tachos zijn speelminuten.

Na een telefoontje van manager Manuël Kremer trainde Hemmes een paar keer mee bij JD Techniek Hurry-Up en was er daarna al snel uit. Hemmes: “Ik heb me altijd thuis gevoeld in Zwartemeer en keer graag terug.”

Met Hemmes in het doel speelde JD Techniek Hurry-Up in het seizoen 2016/2017 drie halve finales. Zo reikte de Zwartemeerse formatie tot de halve finales van de Europacup, waarin het uiteindelijk door de Portugese grootmacht Sporting Lissabon gestuit werd.

Tevens wil de geboren Amsterdammer zich graag vestigen in Zuidoost-Drenthe. De vereniging is momenteel druk bezig om een passende baan voor Hemmes te vinden. De topsportcommissie houdt zich aanbevolen voor tips.