Toegang tot thuiswedstrijden

Toegang tot thuiswedstrijden

Het bezoeken van wedstrijden van JD Techniek Hurry-Up gaat dit seizoen iets anders dan normaal. Vanwege de geldende coronamaatregelen hanteren wij voor het bezoeken van thuiswedstrijden van onze eerste herenselectie het 3G-systeem. 

Om zoveel mogelijk mensen getuige te laten zijn van onze thuiswedstrijden is gekozen voor het 3G-systeem. Dit betekent dat een toeschouwer aan één van de voorwaarden van het 3G-systeem moet voldoen om de wedstrijd te kunnen zijn.

Het 3G-systeem houdt in dat je gevaccineerd, getest of genezen moet zijn. Download de Corona App van de Rijksoverheid om deze bewijzen up te loaden. Dit geldt voor iedere bezoeker vanaf 13 jaar. Jongere bezoekers kunnen zonder bewijs onder begeleiding naar binnen.

Bij ingang van de sporthal wordt je gevraagd om de Nationale barcode te tonen. Deze wordt gecontroleerd en bij een positief resultaat wordt je toegang verleend tot de sporthal.

Door gebruik te maken van het 3G-systeem mag 2/3 van de sporthal gevuld worden en hoeft er geen 1,5 meter afstand worden gehouden.

Voor het bezoeken van andere wedstrijden (bijvoorbeeld Dames 1, Heren 2 of jeugdwedstrijden) geldt het 3G-systeem niet.

KLIK HIER om kaarten te kopen voor wedstrijden van Heren 1