Zaterdag: JD Techniek Hurry-Up - Sporting NeLo

Zaterdag: JD Techniek Hurry-Up - Sporting NeLo

Zaterdag begint de BENE-League. JD Techniek Hurry-Up opent de competitie tegen de Belgische topploeg Sporting NeLo.

Na een lange voorbereiding kunnen onze heren eindelijk beginnen aan het echte werk. Direct staat het team van de nieuwe trainer/coach Joop Fiege voor een zware opgave. De Belgische kampioenskandidaat Sporting NeLo komt op bezoek in Zwartemeer. De zuiderburen hebben zich deze zomer flink versterkt. Zo is onder andere (voormalig wink) publiekslieveling Tommie Falke toegevoegd aan het keurkorps van ex Hurry-Up coach Martin Vlijm.

Ook JD Techniek Hurry-Up heeft zich flink versterkt. Men zag René de Knegt, Bart Mik, Tommie Falke en Jan Sega vertrekken. Hiervoor kwamen Jakub Kastner, Petar Pujlic, José Rolo, Boris Tot en Tim Remer terug. De selectie is nu meer in balans en iedere positie is dubbel bezet. Zaterdag is het jubilerende (de club bestaat 50 jaar) Sporting NeLo het eerste varkentje dat gewassen moet worden. Het eerste fluitsignaal in de Succes Holidayparcs Arena klinkt om 20.00 uur. De scheidsrechters zijn de heren Van Kessel & Tanasescu en bondswaarnemer is de heer Schneiders.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is inmiddels gestart. Tickets zijn in de voorverkoop online beschikbaar via deze link: https://iticket.itass.nl/jd-techniek-hurry-up/jd-techniek-hurry-up---sporting-nelo