Spontane actie voor vrijwilligers Club van 15

Spontane actie voor vrijwilligers Club van 15

Stukje uit het nieuws: klazienaveen24.nl De vrijwilligers van  van handbalvereniging Hurry-Up werden vandaag door de Club van 15 spontaan verrast met een rollade actie. Dit vanwege hun tomeloze inzet. “En omdat wij erg blij zijn met onze vrijwilligers, willen wij dat met deze verrassing extra benadrukken, deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Slagerij Grouwe”, aldus woordvoerder Jan Wever.

De Club van 15 is een orgaan binnen de Handbalvereniging Hurry-Up, die de vereniging op een heel breed vlak steunt.
Iedereen kan lid worden van de Club van 15, de bijdragekosten zijn per seizoen € 15.
Hiervoor ontvangt het lid ook vele voordelen binnen de vereniging terug, maar het uitgangspunt van de Club van 15 is,
dat de handbalvereniging een warm hart wordt toegedragen. Elk team of commissie binnen de vereniging kan een beroep doen op de Club van 15,
maar de Club van 15 bepaalt of er een bijdrage geleverd gaat worden en hoeveel dat is. Vorig jaar werd door de Club van 15
in Zwartemeer de zeer bekende “potgrondactie” georganiseerd.
Ook werd er al een geheel verzorgde dag naar een stad van één de tegenstanders van Heren 1 georganiseerd.

Mogelijke doelen

Te denken valt bijvoorbeeld aan het Sinterklaasfeest voor de jeugd, (buitenlandse) jeugdtoernooien, sfeer acties voor de thuiswedstrijden, schoolhandbal en ga zo maar door, mogelijkheden te over.

Meer informatie

Draagt u de handbalvereniging Hurry-Up ook een warm hart toe? Wordt dan ook ondersteunend lid van de Club van 15! Uw bijdrage wordt bijzonder gewaardeerd!