Vertrouwenscontactpersoon, Wie zijn we?

Wie is Thea Ferwerda?

Beste sporters van Hurry-Up,

Wie is die vrouw?

Tja , in het westen geboren en getogen en wel in Pijnacker. Dat was toen nog een dorp. Opgegroeid in een Een ouder gezin met een oudere broer en zus.

Omdat er weinig sportkeus was heb ik fanatiek korfbal gespeeld, bij Avanti, (zou het nog bestaan?). Speelde in het eerste team. Zat zelfs in het bestuur ! Gestopt met spelen door de onregelmatige tijden in de verpleegsters opleiding. Vervolgens jaren gewerkt als 1e verpleegkundige in de intensive care.

Inmiddels het dorp uit! Vervolgens getrouwd, kinderen en een 5 jarige studieklassieke homeopathie afgemaakt met drie jaar vervolgopleiding in Leuven (België). Gedurende al die tijd een eigen praktijk gehad tot mijn pensionering.

Het voeren van gesprekken hoorde bij mijn beroep als homeopaat zo ook geheimhouding en zwijgplicht buiten die praktijk.

Met plezier in Zwartemeer neer gestreken. Nu volg ik jullie op de voet en wens ik een ieder veel sportieve speeluren bij Hurry-Up.

 

Wie is Hein Ferwerda?

Een kort “levens” verhaal.

Oudste zoon uit een gezin met vier kinderen, een internationale vader en een kunstzinnige moeder. Opgegroeid gedeeltelijk in Nederland, Zweden , Frankrijk en weer in Nederland.

Na mijn middelbare school bedrijfsrecht en fiscaal recht gestudeerd in Utrecht en Leiden. Gehuwd en in het rijke bezit van 2 zoons , twee dochters en 6 kleinkinderen.

In mijn werkzaam leven actief geweest in de bedrijfsadvies praktijk, grote machinebouw, bouw, detailhandel, pharmacie en de laatste 20 jaar als kleine ondernemer in de juridische advies wereld.

Op vele plaatsen gewoond waaronder lange tijd in Frankrijk en sinds 2018 in Zwartemeer alwaar ik samen met mijn vrouw, hond en 2 poezen geniet van huis, tuin, dorp en omgeving.