Vrijwilligers

Hurry-Up zoekt vrijwilligers

Wij bij Handbalvereniging Hurry Up zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze verschillende vrijwilligersgroepen komen versterken! Of je nu een ervaren handbalspeler bent, een sportfan of gewoon iemand die graag bijdraagt aan de lokale gemeenschap, jouw hulp is meer dan welkom.

Onze vereniging draait op de inzet van vrijwilligers, een vereniging bestaat immers voor en, met name, door de leden en vrijwilligers.  Zonder hen zouden onze trainingen, wedstrijden en evenementen niet mogelijk zijn. 

We hebben verschillende taken waarin je kunt helpen, zoals het coachen van jeugdteams, het organiseren van evenementen en activiteiten, hulp in de kantine of keuken, helpen bij de schoonmaak of klussen, wordt onderdeel van ons social media/multimedia team of neem eens plaats achter de wedstrijdtafel voor de tijdwaarneming bij wedstrijden of nog beter, wordt scheidsrechter en leid de wedstrijden in goede banen. Kortom er is genoeg te doen binnen een vereniging en voor iedereen is er wel een taak te vinden.

Waarom vrijwilliger worden bij Hurry Up?

1.⁠ ⁠*Gemeenschap*: Word deel van een hechte en ondersteunende gemeenschap van sportliefhebbers.

2.⁠ ⁠*Ontwikkeling*: Krijg de kans om nieuwe vaardigheden te leren en jezelf te ontwikkelen.

3.⁠ ⁠*Plezier*: Geniet van de voldoening die komt van het bijdragen aan het succes van onze teams.

4.⁠ ⁠*Sportief*: Help ons om de passie voor handbal te verspreiden en een gezonde levensstijl te promoten.

Jouw inzet maakt een groot verschil! Sluit je aan bij ons vrijwilligersteam en draag bij aan de groei en het succes van Handbalvereniging Hurry Up. Samen zorgen we ervoor dat onze vereniging blijft bloeien.

Geïnteresseerd? Neem contact op via info@hurry-up.nl

Specifiek zijn we nog op zoek naar een secretaris ter aanvulling van het bestuur. Ben jij diegene of ken je iemand die organisatorisch en administratief goed onderlegd is. Meld je dan.